Probabil cea mai mică stradă MARCATĂ din lume. Au loc doar MAŞINILE de JUCĂRIE FOTO

O alee din Marea Britanie a ajuns să fie marcată cu vopsea de culoare galbenă, folosită pentru delimitarea străzilor pentru maşini, cu toate că are doar 33 de centimetri. Astfel, doar cel mai mic autovehicul din lume, Peel P50 are loc pe aleea respectivă, dar depăşeşte cu mult marcajul străzii improvizate.

16 apr. 2013, 16:00

Locuitorii oraşului Swindon, din Wilts, s-au trezit într-o dimineaţă cu o alee obişnuită transformată într-o stradă pentru maşini, după ce muncitorii s-au decis să delimiteze marginile cu dungi de vopsea galbenă, asemeni străzilor din Marea Britanie, potrivit The Sun.

Citeşte şi Cum se traversează strada în Vietnam VIDEO

Aleea lungă de 20 de metri și lată de doar 1.20 cm are două seturi de linii duble, însă este prea mică pentru a fi folosită de șoferii din localitate. Cu toate acestea, autoritățile dau vina pe muncitori pentru gafa făcută. Între cele două dungi se află un spațiu de doar 33 de centimetri, dimensiunile unei roți de mașină.

Citeşte şi SPECTACULOS: Cum arată cea mai frumoasă stradă din lume FOTO

Locuitorii din zonă sunt la fel de indignați, declarând că acolo nu are loc nici măcar o motocicletă, iar în perioada verii, atunci când crește verdeața pe lângă, oamenii se trebuie să se deplaseze în șir indian. Chiar dacă întâmplarea li se pare amuzantă, ei sunt de părere că mulţi bani au fost irosiţi pentru nimic.

Citeşte şi Cât de penibili pot fi oamenii? Cele mai HORROR ţinute vestimentare FOTO

„Se pare că angajaţii noştri au uitat cât de mari sunt maşinile atunci când au vopsit dungile. Vom vorbi cu ei”, a declarat purtătorul de cuvânt al primăriei din oraş.