Prinţul William mărturiseşte că i-au dat lacrimile la nunta lui VIDEO

Prinţul William aproape că a plâns în ziua nunţii sale pentru că mama lui nu era acolo să-l vadă. Emoţionanta dezvăluire a fost făcută chiar de tânărul mire într-un interviu acordat postului ABC, lucru care se întâmplă extrem de rar.

RomaniaTV.net
30 mai 2012, 07:53
Prinţul William mărturiseşte că i-au dat lacrimile la nunta lui VIDEO

Prinţul William a vorbit deschis despre probleme intime precum căsătoria sau relaţia cu mama lui. El spune că şi-ar fi dorit enorm ca prinţesa Diana să-l vadă mire.

„A fost pentru prima dată de la moartea ei când m-am gândit serios că mi-ar plăcea să fie alături de mine. Mă gândeam cât de trist era faptul că nu putea să fie acolo să ne vadă. Cred că i-ar fi plăcut acea zi şi ar fi fost mândră de noi. Îmi pare rău că nu a avut ocazia să o cunoască pe Kate”, a declarat Prinţul William, potrivit The Sun.

Odată cu William, ABC l-a intervievat şi pe fratele lui mai mic, prinţul Harry.

„Cred că mama mea a avut cel mai bun loc din lume la acea nuntă. Bineînţeles că i-ar fi plăcut să fie acolo şi cred că i-ar fi plăcut Kate foarte mult”, a spus Harry.

Harry a mai vorbit despre bunica sa, Regina Elisabeta a doua şi despre responsabilităţile familiei regale

„Când eram mici, o subestimam cu uşurinţă pe bunica noastră. Pentru noi era doar bunica. Abia în ultimii ani am realizat cât e de importantă în lume şi, mai ales, în Marea Britanie”, a mai povestit William.

Interviul a fost realizat cu ocazia Jubileului de diamant al Reginei Elisabeta a II-a.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player