Pirandele cu apucături occidentale, piţipoance pe Internet. Ce măsuri propune prinţul ţiganilor

Tinerele rome cu apucături occidentale ar trebui excluse din comunitate, potrivit prinţului ţiganilor, Dorin Cioabă. El este supărat pe fetele care încearcă să se dezică de etnia lor şi postează pe Facebook fotografii provocatoare.

RomaniaTV.net
10 mart. 2013, 10:23
Pirandele cu apucături occidentale, piţipoance pe Internet. Ce măsuri propune prinţul ţiganilor

Multe tinere de etnie romă au renunţat în ultima vreme la portul tradiţional şi la obiceiurile familiilor lor. Iar emanciparea acestora nu este pe placul prinţului romilor, Dorin Cioabă, care spune că fetele care îşi vopsesc părul, îşi arată cu nonşalanţă decolteul sau îşi albesc pielea cu fond de ten nu fac cinste comunităţii.

Multe tinere rome din Timişoara care provin din familii cu averi de milioane de euro. Nu duc lipsă de nimic şi se laudă cu asta în fotografiile pe care le postează pe reţelele de socializare. Fie că e vorba de maşini, telefoane de ultimă generaţie, haine şi pantofi de firmă sau bodyguarzi angajaţi de părinţi, toate sunt afişate cu mândrie pe internet.

CITEŞTE ŞI: PENIBILI. Cum înţeleg Piţipoanca şi Cocalarul să se dea sexy pe Net GALERIE FOTO

„Facebook-ul în rândul fetelor rome e o modă doar în Banat. Fetele nu au ce căuta acolo dacă-s cinstite şi îşi văd de treabă. Fetele astea nu fac cinste comunităţii, nu fac cinste părinţilor lor. Multe au crescut în Occident şi au împrumutat asta de acolo, au început să îşi pună poze şi să se îmbrace ispititor, lucruri inacceptabile în comunitate”, a declarat prinţul Dorin Cioabă pentru Evenimentul zilei.