PRINŢUL ÎNTUNERICULUI divorţează după 31 de ani de CĂSNICIE. Cuplul trăieşte separat de 3 săptămâni

Unul dintre cei mai apeciaţi cântăreţi de muzică rock, poreclit şi Prinţul Întunericului, trăieşte separat de peste trei săptămâni de soţia sa, într-o vilă închiriată din Beverly Hills. Sharon and Ozzy Osbourne sunt împreună de peste 31 de ani, ceea ce face vestea divorţului şi mai dureroasă pentru fanii lor.

14 apr. 2013, 12:58

Ozzy Osbourne nu se mai înţelege cu Sharon, femeia care i-a fost alături de peste 31 de ani, ce doi trăind separat de peste trei săptămâni, potrivit Metro.co.uk.

Cu toate că cei doi nu au recunoscut public acest lucru, mariajul lor suferea de mai mult vreme, în prezent locuind în case separate, Ozzy într-o vilă închiriată şi Sharon într-un hotel, până când casa ei va fi renovată. Mai mult, cei doi au fost văzuţi fără verighete, lucru care a confirmat şi mai mult zvonurile.

Citeşte şi Kelly Osbourne, dusă de urgenţă la spital, după ce a suferit convulsii pe platoul de filmare

Citeşte şi Ozzy Osbourne, cum nu l-ai mai văzut. Ce look a afişat rockerul la un eveniment monden FOTO

„Ei locuiesc la adrese separate şi nu mai petrec deloc timp împreună. Se ceartă mult. Nu se mai poartă ca soţ şi soţie. Este ciudat că nu mai iau nici cina împreună, cu toate că stau la cinci minute distanţă unul de celălalt”, a declarat un apropiat al familiei pentru presa britanică.

Citeşte şi Jack Osbourne va încerca un tratament controversat pentru boala cumplită pe care o are

Pentru a complica problema, vedeta de televiziune şi cunoscutul star rock vor petrece următoare luni aflaţi la o mare distanţă unul de celălalt, Ozzy va merge într-un turneu în Australia alături de trupa lui, Black Sabbath, în timp ce Sharon va participa la emisiunea britanică The X Factor.