Document. Primul show Victoria’s Secret din 1995 VIDEO

În 1995, compania The Limited a organizat primul show Victoria's Secret, transmis în prime-time de televiziunea americană.

RomaniaTV.net
28 nov. 2011, 13:43
Document. Primul show Victoria’s Secret din 1995 VIDEO

Imagini document. Primul spectacol este aproape de nerecunoscut după standardele de azi: fără costume over-the-top, fără spectacole muzicale live.

După un deceniu şi jumatate de la prima defilare, la spectacolul de anul acesta a contribuit o echipă formată din 21 de make-up artişti, 19 hair-stilişti, 300 de kilograme de sclipici, 32 de camere video.

Ideea care a dus la succesul fabulos al afacerii a fost includerea super-modelelor atât în cataloage, cât şi în show-rile anuale Victoria’s Secret. Ele au primit şi un nume, „Runway Angels”.

Modele celebre care au defilat pentru Victoria Secret sunt: Laetitia Casta, Heidi Klum, Gisele Bündchen, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Karolína Kurková, Selita Ebanks, Izabel Goulart, Marisa Miller, Miranda Kerr, Doutzen Kroes, Behati Prinsloo, Rosie Huntington-Whiteley, Candice Swanepoel, Erin Heatherton, Chanel Iman, Lily Aldridge. În total sunt 23 de super-modele care au defilat ca „îngeraşi” din 1995 pana în 2010.

Momentan există peste 1.000 de magazine de lenjerie Victoria’s Secret, peste 100 de Beauty Stores independente şi se trimit peste 400 de milioane de cataloage clienţilor pe an.

Victoria’s Secret este un business care aduce un venit anual de peste 1 miliard de dolari şi ramâne în continuare unul dintre cele mai apreciate branduri de lenjerie intimă, chiar dacă piaţa pe această nişă este din ce în ce mai competitivă.