Primele imagini filmate imediat după accidentul lui Mircea Lucescu VIDEO

Antrenorul Mircea Lucescu a fost implicat, vineri, într-un grav accident de circulaţie, pe Bulevardul Vasile Milea, din Capitală. România TV a difuzat imagini în EXCLUSIVITATE filmate în timpul operaţiunii de descarcerare.

RomaniaTV.net
06 ian. 2012, 13:17
Primele imagini filmate imediat după accidentul lui Mircea Lucescu VIDEO

Din primele informaţii, Mircea Lucescu ar fi vinovat de producerea accidentului, după ce, aflat la volanul unui autoturism 4×4, a vrut să întoarcă pe linia de tramvai fără să se asigure în prealabil. Maşina sa a fost lovită în plin de un tramvai.

Tehnicianul formaţiei Şahtior Doneţk, aflat în vacanţă în România, a fost scos din maşină cu ajutorul unui echipaj de la descarcerare şi a fost transportat la spital. El a suferit, la prima vedere, doar o contuzie toracică, dar medicii de la Spitalul Universitar îi fac toate investigaţiile care se impun în astfel de situaţii.

În imaginile difuzate de România TV, surprinse cu telefonul mobil chiar în timpul intervenţiei echipajelor ISU, se poate vedea cum Mircea Lucescu este scos din maşină şi urcat în ambulanţa SMURD care l-a transportat la spital.

Vezi cum se comportă maşina lui Lucescu la impact VIDEO