Primele imagini cu suspecţii atentatelor de la maratonul din Boston GALERIE FOTO

FBI a dat publicităţii fotografiile a doi suspecţi identificaţi de Agenţia Federală.

19 apr. 2013, 05:48

FBI cere ajutorul americanilor pentru a-i aresta pe cei care au pus la cale dublul atac în care trei oameni au murit, iar 178 au fost răniţi. Agenţia Federală a avertizat totodată că suspecţii sunt „înarmaţi şi foarte periculoşi”, potrivit postului de televiziune ABC.

Primul suspect poartă o şapcă neagră, iar al doilea o şaptă albă. Suspectul al doilea a pus jos un rucsac în locul exploziei, chiar în faţa restaurantului Forum. Agentul special al FBI care se ocupă de acest caz, Richard DesLauriers, s-a referit la cei doi ca fiind „sispectul 1” şi „suspectul 2”.

Din imagini nu se poate stabili însă dacă suspecţii sunt americani sau de naţionalitate străină. „Considerăm că aceştia sunt înarmaţi şi extrem de periculoşi. Nicio persoană nu ar trebui să se apropie de ei, nicio persoană nu ar trebui să încerce să-i prindă, cu excepţia autorităţilor”, a declarat DesLaurier în cadrul conferinţei de presă a FBI-ului.

În acest timp, preşedintele Barack Obama a luat parte la o ceremonie religioasă pentru victimele atentatelor.
În acest timp, America se roagă pentru victimele dubului atac din Boston. Preşedintele american Barack Obama şi soţia sa, Michelle, au mers în oraşul american şi au luat parte la o ceremonie religioasă.

„Rugăciunile noastre se îndreaptă către cei răniţi, mulţi răni, unii dintre ei grav. Cu siguranţă, unii ne urmăresc, din paturile lor. Şi dacă este aşa, trebuie să ştiţi urmăatoarele: în timp ce veţi începe acest drum lungă către reculperare, oraşul este alături de voi. Comunitatea este cu voi. Ţara întreagă este cu voi. Noi toţi vom fi alături de voi în timp ce veţi învăţa să vă ridicaţi, să mergeţi şi să alergaţi din nou. În privinţa aceasta nu am niciun dubiu, veţi alerga din nou”, a spus Obama.