Primele imagini cu Nicoleta Luciu după zvonurile privind infidelitatea soţului

Nicoleta Luciu a mers, miercuri, în vizită la naşii de cununie pentru a primi un sfat după scandalul izbucnit în presă. Frumoasa brunetă părea profund afectată de cele întâmplate, cu ochii înlăcrimaţi şi cearcăne adânci.

RomaniaTV.net
10 oct. 2012, 16:12

Marţi seara, în presă a apărut un film despre care se spune că ar fi dovada infidelităţii lui Zsolt Csergo. Potrivit presei soţul Nicoletei se afla pe un yacht ancorat într-un port, din Croaţia în compania unei femei de origine maghiară, pe numele Kinga Sebestyen.

A doua zi de la apariţia filmului, Nicoleta a făcut o vizită naşilor de cununie pentru a cere un sfat. Frumoasa brunetă nu a vrut să dea foarte multe declaraţii, dar întrebată dacă a văzut filmuleţul ea a spus „l-a văzut toată ţara”. De asemenea, s-a putut constata că Nicoleta nu purta verigheta.

 

După ce i-a făcut patru copii, Nicoleta Luciu a devenit cu acte în regulă nevasta lui Zsolt Csergo pe 21 aprilie. Cununia civilă a avut loc la Primăria din Miercurea Ciuc, în aceeaşi zi în care s-a făcut şi botezul tripleţilor cuplului.