Primăvara te vrea îndrăzneaţă. Vezi cum îţi poţi schimba look-ul la început de sezon

Primăvara începe să-şi intre în drepturi şi încet-încet renunţăm la hainele groase şi grele în favoarea celor mai uşoare şi colorate. Este, aşadar, momentul prielnic şi pentru o schimbare de look. Şi ce punct mai potrivit de a începe decât părul care toată iarna a stat ascuns sub căciuli şi glugi.

RomaniaTV.net
13 mart. 2012, 19:42

Primăvara 2012 aduce idei îndrăzneţe la capitolul hair-styling. Tot ce trebuie să faceţi este să le îmbrăţişaţi cu inima deschisă şi să vă faceţi curaj să renunţaţi la coafurile terne şi culorile monotone. Nu este obligatoriu să renunţaţi la părul lung sau, dacă preferaţi o tunsoare scurtă, să îl lăsaţi să vă crească, deoarece sutn coafuri care se potrivesc tuturor tipurilor de păr.

În acest sezon se poartă culori ieşite din comun şi, dacă totuşi ţineţi morţiş să vă limitaţi la ceva cât mai natural, combinaţiile de nuanţe, care vor da părului dumneavoastră un aspect mai voluminos şi strălucitor.

Înainte de a face însă modificări folosiţi un program online pentru a vedea dacă o anumită culoare vi se potriveşte sau întrebaţi un stilist. De asemenea, dacă nu sunteţi sigură că veţi fi mulţumită, puteţi folosi nuanţatoare.