Primarul Poteraş îşi duce alegătorii în excursii electorale în Bulgaria VIDEO

Campanie electorală în toată regula. Primarul sectorului 6, Cristian Poteraş, îi duce pe viitorii alegători în excursii în străinătate. Şase autocare pline ochi cu bucureşteni au plecat sâmbătă dimineaţă spre oraşul Ruse din Bulgaria. Costul excursiei? Gratis pentru călători! Totul a fost asigurat şi decontat de primarul Cristian Poteraş.

RomaniaTV.net
17 mart. 2012, 09:59
Primarul Poteraş îşi duce alegătorii în excursii electorale în Bulgaria VIDEO

Dornici din cale afară să scape de aglomeraţia din Capitală, oamenii au început să se adune încă de la ora 5 în locul stabilit. Şi cum totul a fost un cadou din partea primarului Poteraş, mulţimea nu s-a lăsat deloc aşteptată.

Potrivit reprezentantului companiei de turism, destinaţia a fost mănăstirea Basarabov, de lângă Ruse. Turiştii au avut în program şi o escală la mănăstirea Comana.

O pensionară s-a declarat încântată de cadoul primit. „O mică atenţie şi pentru noi, s-a gândit cineva la noi”, a spus pnesionara. La întrebarea privind cine a fost atât de atent, ea a răspuns: „PDL-ul!” Pentru o alta, Poteraş este cel care merită recunoştinţa turiştilor: „Domnul primar, bineînţeles, că el e la conducere. Poteraş!”

Costurile excursiei au fost suportate de către primarul de la sectorul 6, inclusiv cele legate de pacheţelul de mâncare şi prânzul la restaurant.

Printre călători s-au numărat şi asistaţi sociali din sector, oameni cu probleme de sănătate, care n-au contenit să mulţumească primăriei pentru gestul făcut.

Cele şase autocare au plecat din sector în jurul orei 8 şi se vor întoarce în ţară abia la miezul nopţii, după o adevărată sâmbătă bulgărească.