Primarul oraşului Petrila a fost exclus din PDL

Primarul oraşului Petrila, Ilie Păducel, a fost exclus joi din Partidul Democrat Liberal, în urma unei decizii pe care au luat-o, în unanimitate, membrii Consiliului de Coordonare Judeţean al PDL Hunedoara.

RomaniaTV.net
05 sept. 2013, 20:43
Primarul oraşului Petrila a fost exclus din PDL

Aceştia i-au reproşat primarului din Petrila declaraţiile şi acţiunile pe care le-a făcut în ultimul an, apreciind că edilul şef s-ar fi „îndepărtat mult de principiile democrat-liberale”, se arată într-un comunicat al PDL Hunedoara.

„Domnul Ilie Păducel era coleg cu noi, dar nu era cu noi. În orice partid trebuie să existe o coeziune între membrii săi. Noi nu am anunţat vreo coabitare cu PSD sau PNL, şi atunci erau nejustificate toate discuţiile publice care ne vizau pe noi ca partid, şi pe el ca om, şi care făceau referire la negocieri de trecere într-unul dintre partidele aflate la guvernare”, a declarat preşedintele PDL Hunedoara, Dorin Gligor.

Potrivit acestuia, organizaţia PDL Petrila a propus excluderea din partid a lui Ilie Păducel încă de acum câteva luni. „Acum am validat şi noi acea decizie”, a punctat liderul democrat-liberal.

În următoarele zile, conducerea PDL Hunedoara va face o analiză a organizaţiei de la Petrila condusă până joi de Ilie Păducel. Democrat-liberalii îşi propun să construiască la Petrila o structură solidă cu ajutorul căreia să poată recâştiga primăria din localitate.

Primarul din Petrila nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima un punct de vedere.