Primarul din Deveselu, în mandatul căruia s-a semnat acordul de amplasare a scutului, pierde funcţia

Actualul primarul din Deveselu (Olt), Gheorghe Beciu (PSD), a pierdut alegerile, devansat cu 220 de voturi de contracandidatul său de la PPDD, Ion Aliman, Beciu, în mandatul căruia a fost semnat un acord de amplasare a scutului antirachetă în comună, spunând că "respectă decizia oamenilor".

RomaniaTV.net
11 iun. 2012, 15:10
Primarul din Deveselu, în mandatul căruia s-a semnat acordul de amplasare a scutului, pierde funcţia

Gheorghe Beciu a pierdut alegerile în faţa candidatului PPDD, Ion Aliman, care a obţinut cu 220 de voturi mai mult decât actualul primar.

Beciu a declarat că „respectă decizia oamenilor”.

Respect princiipile democratice, alegerile se pot câştiga şi altfel…respect decizia oamenilor din comuna Deveselu„, a spus Gheorghe Beciu.

Primarul a susţinut că nu va renunţa la viaţa publică, precizând că mai are multe de făcut în comună.

Eu îmi duc proiectele mai departe. Îmi susţin proiectele legat de baza militară din Deveselu şi de utilităţile pentru comunitatea Deveselu, alimentarea cu apă, reţeaua de canalizare, modernizare de drumuri sau alimentare cu gaze„, a mai spus Gheorghe Beciu.

Primarul comunei Deveselu a devenit cunoscut după ce localitatea condusă de acesta a fost aleasă pentru amplasarea scutului american antirachetă de pe teritoriul României.

Acordul încheiat de România şi SUA privind amplasarea elementelor scutului antirachetă la Deveselu a fost făcut public în 23 septembrie.