Primarul Braşovului, George Scripcaru, a căutat-o personal în liste pe Elodia. Ce a găsit

Primarul Braşovului, George Scripcaru, a declarat pentru gândul că a verificat personal şi a văzut că numele avocatei Elodia Ghinescu nu apare pe listele electorale permanente de la Braşov.

RomaniaTV.net
07 aug. 2012, 16:49
Primarul Braşovului, George Scripcaru, a căutat-o personal în liste pe Elodia. Ce a găsit

„Am mai fost întrebat în legătură cu prezenţa acestui nume pe listele electorale permanente. Am verificat personal şi am văzut că acest nume nu apare pe listele permanente care au stat la baza referendumului. Persoana (Elodia Ghinescu – n.n.) a fost declarată decedată şi a fost radiată de pe listele permanente. La Primăria Braşov chiar funcţionează sistemul prin care persoanele care sunt decedate sunt scoase de pe listele permanente”, a declarat pentru Gândul primarul George Scripcaru.

Citeşte şi Pacepa, verificat dacă există pe listele electorale. Vezi rezultatul

Mini-recensământul nu se mai face deoarece „boicotul continuă”, a anunţat, marţi, premierul Victor Ponta, la începutul şedinţei de Guvern. El le-a cerut miniștrilor să verifice însă listele prin „mijloace administrative”.

„Dacă veţi reuşi, fără să-l supăraţi pe preşedintele suspendat, să îi scoateţi de pe listă şi pe domnul generalul Pacepa, şi pe doamna Elodia Ghinescu nu poate fi decât în beneficiul şi spre deliciul mass-media”, le-a spus premierul miniştrilor.