Primăria Capitalei nu a autorizat un miting de susţinere a lui Adrian Năstase

Avocatul lui Adrian Năstase, Ion Cazacu, a solicitat vineri autorităţilor aprobarea unui miting de 500 de persoane în faţa spitalului Floreasca, scriu jurnaliştii de la "România Liberă".

RomaniaTV.net
22 iun. 2012, 12:08
Primăria Capitalei nu a autorizat un miting de susţinere a lui Adrian Năstase

Primăria Generală nu a aprobat mitingul pentru susţinerea fostului premier Adrian Năstase deoarece documentaţia a fost depusă târziu.

Am luat la cunoştiinţă această cerere, dar au venit cu documentaţia prea târziu. Totuşi noi am informat forţele de ordine pentru a fi pregătite în orice situaţie„, au declarat reprezentaţii Primăriei Generale.

Fiul cel mare al fostului premier Adrian Năstase, Andrei Năstase, face declaraţii de presă în faţa Spitalului Floreasca, la ora 17.00, managerul unităţii sanitare anunţând, vineri dimineaţă, că nimeni nu organizează conferinţe de presă în spital în afara celor stabilite de către conducere, relatează Mediafax.

Fostul premier Adrian Năstase împlineşte, vineri, 62 de ani. Familia lui Adrian Năstase a ajuns, vineri dimineaţă, la Spitalul Floreasca.

Andrei Năstase a spus că va face declaraţii de presă vineri, la ora 17.00, în faţa Spitalului Floreasca.

Managerul Spitalului de Urgenţă Floreasca, profesor dr. Radu Macovei, a anunţat, vineri, că „nimeni nu organizează conferinţe de presă în spital în afara celor stabilite de către conducerea unităţii sanitare„.