Prima oră după ce te trezeşti îţi influenţează întreaga zi. Cum să începi ziua cu energie

Nu ai energie, nu poţi da randament la aproape nimic din ce vrei să faci pe durata unei zile. Energia însă nu ne pică din cer şi nici să ne lamentăm nu ajută la creşterea tonusului nostru. Energia ţi-o poţi aduna cu grijă tu însuţi, în funcţie de ce faci benefic pentru tine, conştient, pas cu pas.

RomaniaTV.net
05 ian. 2013, 20:46
Prima oră după ce te trezeşti îţi influenţează întreaga zi. Cum să începi ziua cu energie

Momentul dimineţii este crucial pentru un nou start bun. Mai mult, prima oră este decisivă pentru întreaga zi. Ce faci în această primă oră după ce deschizi ochii te poate ajuta să arăţi şi să te simţi excelent întreaga zi.

Cercetătorii dovedesc fără niciun dubiu faptul că felul în care te trezeşti îţi afectează energia şi buna dispoziţie a întregii zile. Energia cu care funcţionăm este precum combustibilul unui autoturism: e important să ştim cum să ne alimentăm celulele cu noi porţii de energie ca să avem parte de forţă şi starea de bine de a face faţă unei noi zile, atât pentru noi, cât şi pentru cei dragi care au nevoie de noi în formă maximă.

1. Priveşte o culoare puternică la trezire

„Dacă vezi o culoare intensă, vibrantă atunci când deschizi ochii, îţi porneşti adrenalina şi această infuzie bruscă de energie te determină să te ridici din pat şi să începi cu dreptul o nouă zi” spune Leatrice Eiseman, director executiv la Pantone Color Institute. Pune o pernă sau pătură colorată, roşie, galbenă, portocalie sau ciclam, în aria privirii tale de îndată ce deschizi ochii.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro