Prima ipoteză în cazul elevei SPÂNZURATE: S-a sinucis DIN DRAGOSTE. Ce a scris în BILETUL DE ADIO

O tânără de 19 ani din Ploieşti a fost găsită, miercuri, spânzurată într-o pădure din Sinaia. Liceana a lăsat un bilet de adio care i-a condus pe anchetatori spre ipoteza că aceasta şi-ar fi pus capăt zilelor din dragoste.

RomaniaTV.net
17 apr. 2013, 16:10
Prima ipoteză în cazul elevei SPÂNZURATE: S-a sinucis DIN DRAGOSTE. Ce a scris în BILETUL DE ADIO

Tânăra care a fost găsită spânzurată într-o pădure din Sinaia se numea Alexandra Rizea şi urma să dea Bacalaureatul în vară, fiind elevă în clasa a 12-a la un liceu din Ploieşti. Potrivit Libertatea, Alexandra era o elevă conştiincioasă, care avea o relaţie foarte bună cu familia şi avea un iubit cu trei ani mai mare decât ea. Cei doi erau împreună de câteva luni, dar Alexandra era foarte geloasă şi chiar înainte să dispară a avut cu iubitul ei o discuţie în cotradictoriu.

Luni, tânăra a dispărut fără urmă, iar mama ei a primit pe mail, în cursul serii, o fotografie cu Alexandra în faţa unui hotel din Sinaia, despre care nu se ştie încă de cine a fost făcută. Tânăra apărea în poză fără iubitul ei, care a fost la fel de alarmat ca şi familia, care a alertat poliţia. Băiatul chiar i-a ajutat pe poliţişti în timpul căutărilor care au dus la descoperirea trupului neînsufleţit al fetei, spânzurat într-un pom dintr-o pădure din Sinaia. Fata a lăsat şi un bilet de adio, care era adresat iubitului ei, Adi. În mesajul de rămas bun, tânăra i-a scris băiatului că îl iubeşte, dar că este convinsă că el nu are aceleaşi sentimente faţă de ea.

Deşi toate datele indică pentru moment o sinucidere, anchetatorii continuă să trateze cazul ca pe o moarte suspectă şi aşteaptă rezultatul necropsiei, potrivit inspectorului principal Daniel Radu, purtător de cuvânt al IJP Prahova.