PRIMA FOTOGRAFIE a fetiţei lui Kim Kardashian, estimată la 2 milioane de dolari

Publicaţiile de profil i-ar fi oferit starletei Kim Kardashian suma de 2 milioane de dolari pentru drepturile exclusive asupra primei fotografii a fetiţei ei şi a rapperului Kanye West.

29 iun. 2013, 10:50
PRIMA FOTOGRAFIE a fetiţei lui Kim Kardashian, estimată la 2 milioane de dolari

Starleta americană Kim Kardashian a născut, pe 15 iunie, primul ei copil, cu o lună înainte de termen. Fetiţa a primit numele North (Nord) West şi toată lumea aşteaptă cu nerăbdare să vadă cum arată, potrivit news-de-stars.com, informează Mediafax.

Din acest motiv, se pare că sume colosale sunt vehiculate de publicaţiile de profil în schimbul obţinerii dreptului de a avea prima fotografie a bebeluşului, care cu siguranţă va face ocolul lumii.

În 2008, cuplul Brad Pitt – Angelina Jolie a primit suma de 14 milioane de dolari pentru primele fotografii în exclusivitate ale gemenilor lor Vivienne şi Knox.

Kim Kardashian este actriţa de reality-show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare din 2010, provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat, ridicându-se la aproximativ 6 milioane de dolari.

Kim Kardashian are o relaţie cu rapperul Kanye West care a început în aprilie 2012.