Prima femeie angajată la Google a devenit preşedintele companiei Yahoo!

După ce au existat diverse speculaţii despre cine va ocupa funcţia de preşedinte al companiei, Yahoo! a anunţat, luni, numele viitorului CEO: Marissa Mayer, prima femeie angajată la Google şi fost vicepreşedinte al companiei, potrivit adevarul.ro.

RomaniaTV.net
17 iul. 2012, 05:38
Prima femeie angajată la Google a devenit preşedintele companiei Yahoo!

Potrivit statisticilor, facem în jur de şapte miliarde de căutări pe Google în fiecare lună. De fiecare dată, practic, facem o incursiune în mintea lui Marissa Mayer. În cei zece ani de activitate, Mayer a reuşit să facă din Google cel mai important motor de căutare, care anul trecut a generat profituri de aproape 22 milioane de dolari.

Însă, după ce a ajuns să fie vicepreşedinte al companiei Google, Mayer a decis să facă o schimbare şi a ales să-şi continue cariera la Yahoo!. Potrivit New York Times, Marissa începe să lucreze la Yahoo! chiar de marţi, după ce luni a demisionat telefonic de la Google.

Prima femeie angajată la Google a fost numită „Femeia Anului” de revista americană Glamour în 2009. De asemenea, Mayer figurează între cele influente 50 de femei din lume într-un top realizat de revista Fortune.