Prima declaraţie a tatălui Alexandrei Stan, după ce artista a fost desfigurată de impresar VIDEO

Tatăl Alexandrei Stan a declarat la România TV că habar nu avea de tratamentele la care este supusă fiica sa. Mama cântăreţei a leşinat când a văzut-o desfigurată la faţă din cauza bătăii crunte pe care a îndurat-o de la managerul ei.

17 iun. 2013, 11:35
Prima declaraţie a tatălui Alexandrei Stan, după ce artista a fost desfigurată de impresar VIDEO

„Totul a început vineri seară. Fata mea i-a cerut socoteală la cele şase luni de concerte pe care le-a avut şi nu a primit niciun ban. El nu a fost de acord să-i dea bani, a aruncat-o din casă, i-a rupt de la gât colierul de aur, i-a oprit laptopul şi hainele. A doua zi când s-a dus să repete o nouă melodie a bătut-o cu picioarele până a lăsat-o inconştientă. A stat două ore acolo, după care a urcat-o în maşină să o aducă acasă. Pe drum ea s-a dat jos din maşină şi el a luat-o din nou la bătaie. Norocul ei a fost că a luat-o la fugă plină de sânge şi a trecut un echipaj de poliţie rutieră care a luat-o şi a dus-o la spital”, a povestit tatăl vedetei la România TV.

Citeşte şi Alexandra Stan: „M-a bătut până m-a lăsat lată. Am reuşit să fug plină de sânge” VIDEO

Părintele fetei intenţionează să-l dea în judecată pe cel care a bătut-o cu bestialitate.

„O să-l dăm în judecată. O să mergem până în pânzele albe. Nu ştiam că este bătută de un an de zile. Când a văzut-o mama ei a leşinat„, a spus George Stan.

Alexandra Stan a fost bătută crunt de propriul impresar, sâmbătă, chiar în studioul de înregistrare.