Prima declaraţie a lui Vincenzo despre relaţia dintre Antonia şi Velea

Vincenzo Castellano spune că încă nu a divorţat de Antonia, însă nimic nu le mai poate salva mariajul început în urmă cu doi ani. Italianul s-a arătat chiar indiferent în ceea ce priveşte posibila relaţie a cântăreţei cu Alex Velea şi a mărturisit că nu îl interesează nimic din ce se scrie.

04 iul. 2013, 15:21
Prima declaraţie a lui Vincenzo despre relaţia dintre Antonia şi Velea

„Eu sunt plecat, încă n-am făcut divorţul… Dar suntem despărţiţi. Nu mai am nicio treabă cu ea. Nu mai e nimic între noi. Eu nu am nicio treabă cu chestia asta şi nici nu vreau să ştiu, nu e treaba mea. E viaţa ei, ea ştie mai bine! Acum, dacă ea îşi face o relaţie, e treaba ei. Nu mai am nicio treabă eu”, a mărturisit Vincenzo, potrivit cancan.ro.

Pe lângă certificatul de căsătorie, pe Antonia şi Vincenzo îi leagă şi un copil. În ciuda separării, cei doi au grijă ca fetiţa să-i aibă aproape. Chiar dacă, pe rând. „Acum e la mine. Fetiţa e când la mine, când la ea. Ea vine aici (n.r. Italia), eu mă duc acolo”, a mai spus soţul Antoniei.

VEZI: Antonia, extrem de SENZUALĂ în piscină. Peste 10.000 de fani au dat Like fotografiei

De cealaltă parte a presupusului patrulater amoros, lucrurile sunt mai încrâncenate. Se vorbeşte despre divorţ în familia Velea. Se spune că Alex şi soţia lui, Ana, ar fi ajuns deja la un acord în privinţa unui partaj. Apropiaţii cântăreţului spun că acesta este îndrăgostit până peste urechi de cea mai frumoasă femeie din România şi ar fi în stare să-i ofere orice soţiei sale în schimbul libertăţii. După şase ani de iubire cu Ana, dintre care trei cu acte, Velea ar fi de acord să-i cedeze apartamentul conjugal şi masina pe care o conduce acum.

Citeşte şi: Alex Velea, prima declaraţie despre relaţia cu Antonia: „Este o femeie frumoasă rău”