Prima declaraţie a Cruduţei după demisie: „Sunt obosită fizic şi psihic”

Daniela Crudu şi-a ţinut promisiunea şi şi-a dat demisia de la emisiunea "Un show păcătos". Anunţul a fost făcut miercuri seara de Dan Capatos. O zi mai târziu, Daniela dădea şi prima declaraţie. Bruneta a spus că este obosită fizic şi psihic.

18 ian. 2013, 07:39
Prima declaraţie a Cruduţei după demisie: „Sunt obosită fizic şi psihic”

Daniela Crudu a luat o hotărâre care îi va schimba viaţa. După discuţia pe care a avut-o cu Gigi Becali, Cruduţa a decis să-şi dea demisia. „Asta a fost decizia mea, îi mulţumesc echipei. Nu o să renunţ în totalitate la televiziune, dar momentan nu mai pot. Sunt obosită fizic şi psihic. Pentru telespectatori este egal cu zero că eu am plecat. Oamenii au probleme mult mai importante, ce să pună pe masă, ce au în frigider, nu că am plecat eu de la emisiune„, a spus Daniela.

Daniela a dezvăluit că şi-ar dori foarte mult să urmeze o carieră în actorie. „Sunt încă tânără, mi-ar plăcea să fac o şcoală de actorie, să-mi şlefuiesc talentul. Am jucat până acum în câteva scene„,  a spus Daniela.

În presă au apărut informaţii cum că Daniela Crudu a hotărât să renunţe la emisiune din dragoste pentru Mihai Costea. Daniela Crudu şi Mihai Costea formează un cuplu de mai bine de un an, dar Gigi Becali nu a fost niciodată de acord cu relaţia lor. Şi asta din cauza job-ului Danielei. Gigi i-a spus Cruduţei că dacă îl iubeşte pe Nilă atunci să renunţe la fotoliul de asistentă şi să nu-l mai facă gelos pe fotbalist. Ceea ce, în cele din urmă, bruneta a şi făcut, scrie cancan.ro.