Cum a crescut Prigoană ca Făt-Frumos, pe Facebook

Dacă "like-urile" pe de Facebook ar conta la alegeri, Silviu Prigoană ar avea şanse mari să devină primar. În capitala Bangladesh-ului. Nu e o glumă. Potrivit Facebrands, pagina lui Silviu Progoană are în momentul de faţă  8.554 prieteni, iar cei mai mulţi oameni care discută despre el provin din Dhaka.

RomaniaTV.net
19 apr. 2012, 12:13

Dacă nu eşti pe Facebook nu exişti! Cel puţin după acest slogan se ghidează şi Silviu Prigoană, care candidează la fotoliului de primar al Bucureştiului.

Numai că oamenii care gestionează pagina de Facebook a lui Silviu Prigoană nu s-au gândit nici o clipă că există elemente care i-ar putea da de gol în ceea ce priveşte metodele pe care le folosesc pentru a creşte aceste conturi.

Potrivit Facebrands, site-ul care monitorizează paginile de Facebook din România, pagina lui Silviu Progoană are în momentul de faţă  8.554 prieteni, iar numai în două zile a adăugat 4500. Nimic grav până aici daca site-ul de socializare nu l-ar da de gol şi ar afişa faptul oamenii care discută despre pagina sa nu provin din Bucureşti, ci tocmai din Dhaka, capitala Bangladeshului.

Pagina lui Silviu Prigoană a înregistrat o creştere de 2070 de like-uri în ziua de 14 aprilie tocmai când românii se pregăteau să sărbătorească Paştele, iar prezenţa pe internet era mult inferioară unei zile normale.

Este posibil ca şi afişele pe care le va posta candidatul să fie în limba bengali.

Site-uri de unde poţi cumpăra like-uri pe Facebook.

SocialKik un site de unde poţi cumpăra 1000 de like-uri pe Facebook cu 59 de dolari sau 50.000 cu doar 999 dolari.

De pe FacebookFans poţi cumpăra cu 39,97 dolari 1000 de like-uri sau 5.000 de like-uri cu  99,97 dolari.