Prigoană o acuză pe Bahmu de ADULTER: „Avea pregătit un cordaci încă din timpul căsniciei”

După pronunţarea divorţului de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu a început să se afişeze cu noul ei iubit, care s-a şi mutat, de altfel, în casa în care locuieşte vedeta TV. Deşi spune că nu este deranjat de faptul că Bahmu îşi reface viaţa, Silviu Prigoană o acuză acum pe Adriana că l-a înşelat în timpul căsniciei.

13 feb. 2013, 08:56
Prigoană o acuză pe Bahmu de ADULTER: „Avea pregătit un cordaci încă din timpul căsniciei”

Deşi judecătorii au pronunţat divorţul, războiul Prigoană – Bahmuţeanu pare departe de a fi încheiat. Politicianul a decis să rupă tăcerea cu privire la relaţia sa cu Adriana Bahmuţeanu, despre care spune că a fost pe butuci încă din 2011. Iar motivul invocat de Silviu Prigoană este infidelitatea soţiei sale, scrie Ring.

Am tăcut până acum pentru a o proteja pe mama copiilor mei. Credeţi că m-a părăsit pentru că n-am luat-o pe mă-sa la mare? Nu! Ea avea pregătit un cordaci încă din timpul căsniciei. Din noiembrie 2011 nu mai aveam treabă unul cu altul. N-am mai avut contact sexual de mai bine de doi ani. Pentru că fosta mea avea pe altul şi nu mai avea chef de mine„, este dezvăluirea şoc a lui Prigoană.

Totuşi, omul de afaceri a subliniat că actualul iubit al Adrianei Bahmuţeanu nu este acelaşi bărbat din cauza căruia s-a destrămat relaţia lor. „Ăla e istorie. S-a speriat şi s-a dus dracului„, a punctat Prigoană, care crede că „circul” mediatic făcut de Adriana Bahmuţeanu în timpul divorţului a fost menit să acopere adulterul.

Totodată, politicianul este convins că afişarea Adrianei cu noul iubit este o metodă prin care aceasta vrea să-l „oftice”: „Şi-a tras un iubit tânăr şi apare în tabloide? Nu-mi pasă! Cunosc marfa, indiferenţa mea a terorizat-o şi o terorizează în continuare. E şi motivul pentru care încearcă să ajungă în faţa opiniei publice cu copilărisme. A zis că e îndrăgostită lulea? Prostii! Oricine spune textul ăsta la început! Nu ai cum să te comporţi aşa, nu e normal, se comportă ca o mamă imatură„.