Prietenii actorului înecat la mare trimit mesaje emoţionante pe Facebook: O Doamne, ce doare

Actorul Cristian Grigorescu, component al Naţionalei de Fotbal a Artiştilor, a murit înecat în staţiunea Jupiter. Actorul a fost dat dispărut vineri, iar trupul lui a fost adus la mal de valuri sâmbătă seară. Prietenii lui sunt şocaţi. Mesajele au invadat pagina de Facebook a tânărului actor.

17 aug. 2013, 19:06

„Un băiat cu un suflet curat şi frumos ne părăseşte fizic, dar rămâne pentru totdeauna în sufletele noastre. Să te aibă bunul Dumnezeu în paza Sa”, a scris Kamara pe Facebook.

„Oamenii dragi din viaţa noastră pleacă la un moment dat, fără voia lor, iar lipsa lor ne sugrumă sufletele. Rămâi mut în faţa vieţii, a sorţii, a voinţei superioare nouă. Realizezi că absenţa oamenilor dragi va deveni permanentă, nu te vei mai bucura decât de amintirea unor clipe frumoase. Rămâne regretul… Rămâi cu bine, Cristian Grigorescu, omul nostru drag”, a scris soţia lui Kamara pe pagina de facebook a tânărului actor.

„Dumnezeu să îl odihnească… viaţa asta e mult prea nedreaptă”,  a scris pe cont un alt prieten îndurerat de veste.

„O Doamne ce doare……….doare când ştii că este un om pur şi doare, doare rău… zi că fost o glumă Cristi, te rog”, a scris un alt prieten.

„Ce trist sunt şocante veştile astea şi te marchează enorm :(( păcat că aceste persoane nu sunt apreciate când merită …. şi adevărata lor valoare se observă când dispare din peisaj …. îngerashi să aibe grijă de el , Dumnezeu să-l odihnească şi să-i intărească familia să poată trece peste acest moment dureros:(((„, a scris o prietenă.

„Soarte e prea crudă uneori cu oameni prea buni”, a scris un prieten.

Actorul Cristian Grigorescu a dispărut în valurile mării vineri. Bărbatul a intrat în mare şi nu a mai ieşit. Aurelian Temişan şi Kamara de la Alb Negru au declarat la România TV că sunt şocaţi şi că nu le vină să creadă.

Potrivit Mediafax, trupul tânărului a adus la mal de valuri sâmbătă, în jurul orei 18.00. Corpul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru necropsie, iar poliţiştii fac cercetări în acest caz.

Cristian Georgescu, în vârstă de 29 de ani, era inginer IT şi component al Naţionalei de Fobal a Artiştilor.