Preşedintele Universităţii Bioterra: Am fost audiat ca martor şi am dat declaraţii despre un coleg

Preşedintele Universităţii Bioterra, Ion Nicolae, a fost audiat ca martor, joi, la sediul Poliţiei Române, el spunând că a dat declaraţii despre un coleg, însă acuzaţiile aduse acestuia nu sunt reale.

RomaniaTV.net
27 sept. 2012, 13:23
Preşedintele Universităţii Bioterra: Am fost audiat ca martor şi am dat declaraţii despre un coleg

Rectorul fondator al Universităţii Bioterra, profesor universitar doctor Ion Nicolae, a spus, la ieşirea din sediul Poliţiei Române, că fost chemat în calitate de martor în dosarul în care sunt cercetaţi profesorii Florin Adrian Dulugeac şi Laura Harcan.

El a adăugat că a dat declaraţii despre un coleg, fără să precizeze numele acestuia. Profesorul Ion Nicolae a mai spus că, în opinia lui, acuzaţiile care îi sunt aduse colegului său nu sunt reale.

Parchetul i-a pus sub acuzare pe Florin Adrian Dulugeac, şef de lucrări în cadrul Universităţii Bioterra Bucureşti – Facultatea de Control şi Expertiză a Produselor Alimentare, şi pe Laura Harcan, şef de lucrări la Facultatea de Drept, în legătură cu divulgarea de subiecte de licenţă.

Florin Adrian Gulugeac este acuzat de folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, fals intelectual şi material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi instigare la fals intelectual şi material în înscrisuri oficiale, iar Laura Harcan este cercetată pentru fals intelectual.

Potrivit anchetatorilor, în perioada iunie- iulie, Adrian Dulugeac ar fi furnizat informaţii care nu sunt destinate publicităţii mai multor persoane ce au susţinut examenul de licenţă la Universitatea Bioterra Bucureşti.

Citeşte şi Corpul de control al ministrului Educaţiei verifică la Bioterra cum au fost eliberate diplomele