Preşedintele interimar al PDL din Călăraşi îşi înjură birjăreşte partidul VIDEO

Un candidat PDL a fost filmat cu camera ascunsă în timp ce îşi înjură propriul partid ca la uşa cortului.

RomaniaTV.net
04 nov. 2012, 15:57
Preşedintele interimar al PDL din Călăraşi îşi înjură birjăreşte partidul VIDEO

Vrea să devină senator, dar îşi înjură birjăreşte partidul. Este vorba despre Georgel Muşat, primul candidat la Senat pe care ARD Călăraşi îl propune localnicilor şi care îşi face praf şi colegii de partid. Vorbele lui au fost filmate cu camera ascunsă.

Totodată, Muşat mărturiseşte că locurile neeligibile nu au atras prea tare pe nimeni şi că a trebuit să se roage de colegi să se înscrie pe liste.

Contactat telefonic de România TV, Georgel Muşat, care este preşedinte interimar la PDL Călăraşi a spus că nu ştie despre ce este vorba şi cine ar fi putut să-l filmeze cu camera ascunsă.

Georgel Muşat a devenit cunoscut opiniei publice în primăvara anului trecut. Aflat în funcţia de şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii Călăraşi, el a încercat să exploateze politic nici mai mult nici mai puţin decât cutremurul devastator din Japonia. Exagerat de grijuliu, el a editat într-un tiraj impresionant o broşură prin care oferea concitadinilor sfaturi despre cum trebuie folosite lifturile. Care, însă, lipseau din oraş.

Georgel Muşat e preşedintele interimar al filialei PDL Călăraşi. El candidează pentru un loc la Senat în colegiul 1 Călăraşi din partea ARD.