Preotul beat, care a rănit doi copii la Constanţa, avea o alcoolemie de comă: 2,45 la mie VIDEO

Preotul beat, care a produs un grav accident în cursul zile de joi, a avut o alcoolemie record de 2,45 la mie. Bărbatul din Constanţa a reuşit să lovească patru maşini. În urma accidentului, trei persoane, dintre care doi copii, au fost rănite.  

RomaniaTV.net
01 feb. 2013, 11:39
Preotul beat, care a rănit doi copii la Constanţa, avea o alcoolemie de comă: 2,45 la mie VIDEO

Potrivit poliţiştilor Serviciului Rutier, Valeriu Roman, în vârstă de 49 de ani,a avut o alcoolemie record, de 2,45 la mie, una dintre cele mai mari alcoolemii descoperite până în prezent. Potrivit România TV, bărbatul trebuia să fie în comă alcoolică.

Situaţia este şi mai delicată, deoarece bărbatul este preot la Biserica „Sf. Mina” din Constanţa. El a condus, joi după-amiază, un autoturism pe Bulevardul 1 Mai din Constanţa în timp ce era în stare avansată de ebrietate. El a reuşit să piardă controlul direcţiei, a intrat pe contrasens şi a lovit două maşini care circulau regulamentar.

În urma impactului, patru autoturisme au fost lovite. Chiar mai mult, autoturismul condus de preot s-a răsturnat, iar doi copii, pasageri într-unul din autoturismele lovite, au fost răniţi uşor.

Incidentul a dus la suspendarea acestuia atât din funcţia de preot slujitor, cât şi din cea de consilier cultural, în urma unei decizii luate de Permanenţei Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Tomisului.


Se pare că preoţii preferă să conducă maşini în timp ce au consumat alcool. La sfârşitul lunii decembrie, un alt preot a uitat de cele sfinte, chiar în timpul postului de Crăciun. Un preot din Vaslui a băut, a urcat la volan şi a înjurat ca la uşa cortului după ce a fost prins de poliţişti. Preotul a refuzat să i se recolteze probe biologice, iar la spital a făcut un circ de pomină.