Preoţii din Reviga se încaieră pe morţi. Vezi aici cum este scos pe geam coşciugul unui bărbat VIDEO

Imagini incredibile în localitatea Reviga, judeţul Ialomiţa. Mai mulţi preoţi au fost filmaţi când scoteau pe geam coşciugul cu un bărbat decedat. Asta de teamă că omul va fi înmormântat de un preot răspopit din localitate.

RomaniaTV.net
01 apr. 2012, 12:12
Preoţii din Reviga se încaieră pe morţi. Vezi aici cum este scos pe geam coşciugul unui bărbat VIDEO

Incidentul s-a petrecut miercuri în satul Mircea cel Bătrân din comuna Reviga. Decedatul, un bătrân bolnav, urma să fie înmormântat în jurul orei 13, însă de dimineaţă mai mulţi preoţi din Slobozia şi din localităţile învecinate au ajuns la casa familiei îndoliate. Feţele bisericeşti s-au îmbrâncit chiar sub privirile rudelor îndurerate.

Preoţii din localităţile învecinate au hotărât ca slujba să aibă loc cu trei ore mai devreme aşa că au scos mortul pe geam şi au plecat în mare grabă spre cimitir. Slujba de înmormjântare s-a ţinut cu jandarmii la uşă.

Scandalul de la Reviga este deja vestit la Reviga. Oamenii s-au împărţit în două tabere, susţinători ai vechiului preot concediat de episcopie şi cei ai noului preot care ţine acum slujbele cu poliţia şi jandarmii la usă.