Premiu pentru cea mai iresponsabilă mamă: Şi-a epilat fiica de doar 3 ani

"Mama adolescentă" Farrah Abraham, care este şi vedetă de televiziune, a dezvăluit că a încercat să epileze cu ceară sprâncenele fetiţei ei de 3 ani, Sophia, pentru că le avea "unite" şi "se simţea prost pentru ea". Vedeta a stârnit un val de reproşuri după dezvăluirea sa, din partea comunităţii online.

08 ian. 2013, 17:07
Premiu pentru cea mai iresponsabilă mamă: Şi-a epilat fiica de doar 3 ani

Farrah Abraham, în vârstă de 20 de ani, care a dat 16.000 dolari pe chirurgie plastică – inclusiv pentru o mărire a sânilor, un implant în bărbie şi rinoplastie – admite pe blogul ei că „nu putea ignora” puful dintre sprâncenele fetiţei ei Sophia, astfel încât a decis să-l epileze.

„Deci, m-am confruntat cu un moment istoric remarcabil de maternitate când am putut confirma pentru mine faptul că micuţa mea adorabilă are sprâncenele unite”, scrie Farrah pe blogul ei, potrivit Huffington Post.

Aşadar, Farrah Abraham a decis să ia problema în propriile mâini şi a încercat să îndepărteze părul dintre sprâncenele fetiţei cu ceară. Când nu a funcţionat, ea a pensat-o pe fetiţă în timp ce dormea, declarând la finalul povestirii „Ah, mă simt ca o mamă model”.