Prefectul din Teleorman, eliberat din funcţie după o săptămână de la învestire

Prefectul judeţului Teleorman, Marin Cune, a fost eliberat din funcţie după o săptămână de la învestire.

RomaniaTV.net
17 mai 2013, 08:00
Prefectul din Teleorman, eliberat din funcţie după o săptămână de la învestire

„La data intrării în vigoare a prezentei hotărâri încetează exercitarea, cu caracter temporar, a funcţiei publice de prefect al judeţului Teleorman de către domnul Marin Cune”, se arată într-o hotărâre a Guvernului publicată joi seara în Monitorul Oficial şi semnată de premierul Victor Ponta.

Marin Cune a fost instalat sâmbăta trecută în funcţia de prefect, în prezenţa secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI) Constantin Cătălin Chiper, informează Agerpres.

Marin Cune, care este vechi membru al PNL şi a îndeplinit anterior funcţia de director al cancelariei Prefecturii Teleorman, a depus jurământul de credinţă.

La finalul ceremoniei de săptămâna trecută, noul prefect, mulţumind Guvernului pentru încrederea acordată, a declarat că doreşte o bună colaborare cu şefii serviciilor deconcentrate şi a dat asigurări că va rămâne în continuare „un om al faptelor şi mai puţin al vorbelor”.

La acest eveniment au mai participat şefii serviciilor deconcentrate, primari din mai multe localităţi, funcţionari ai Prefecturii Teleorman, dar şi fostul prefect Zorinel Niculcea, care, conform prevederilor legale referitoare la mobilitatea funcţionarilor publici, va fi inspector guvernamental.