Predicţiile lui Nostradamus. Vezi ce spun catrenele lui despre Apocalipsă

S-a vorbit şi se va vorbi mult despre predicţiile lui Nostradamus, celebru prezicător francez ale cărui catrene de acum 500 de ani s-au dovedit a fi, potrivit interpretărilor ulterioare, adevărate. Printre prezicerile lui Nostradamus se numără şi sfârşitul lumii.

RomaniaTV.net
20 dec. 2012, 21:14
Predicţiile lui Nostradamus. Vezi ce spun catrenele lui despre Apocalipsă

Este 21.12.2012 ziua în care lumea se va sfârşi? Este 21 decembrie 2012 ziua Apocalipsei? Dacă ar fi să ne luăm după calendarul Mayas de acum 5125 de ani, aşa ar trebui.

Cercetătorii nu au descoperit nimic concret referitor la sfârşitul lumii în această zi. Nici Nostradamus n-a pomenit-o în vreun fel. E drept că Nostradamus a prezis sfârşitul lumii în catrenele sale, ca rezultat al unor dezastre naturale, boli sau razboaie, dar toate aceste lucruri au existat încă de dinainte de naşterea lui Nostradamus însuşi.

În catrenele lui Nostradamus nu se pomeneşte cuvântul Nibiru, dar multă lume crede că el a prezis că sfârsitul lumii va sosi ca urmare a coliziunii dintre Nibiru şi Pământ. Teoria cataclismului Nibiru este ca un obiect planetar, botezat Nibiru sau Planeta X, se va lovi Pământ în 2012 şi va duce la sfârşitul lumii.

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro.