Preda, după demisia Elenei Udrea: Aceeaşi analiză să-şi facă şi preşedinţii de sector

Preşedintele PDL Buzău, Cezar Preda, a declarat, marţi, în legătură cu demisia Elenei Udrea din funcţia de preşedinte al Organizaţiei Bucureşti, că este important ca analiza pe şi-a făcut-o aceasta "să fie supusă şi analizei preşedinţilor celor şase sectoare".

RomaniaTV.net
12 iun. 2012, 12:25
Preda, după demisia Elenei Udrea: Aceeaşi analiză să-şi facă şi preşedinţii de sector

„Demisia este o decizie unilaterală. Important e ca analiza pe care şi-a făcut-o colega mea să fie supusă şi analizei colegilor din echipa domniei sale, adică celor şase preşedinţi de sectoare”, a precizat Cezar Preda.

Deputatul PDL Sulfina Barbu a spus că nu a ştiut despre decizia Elenei Udrea de a demisiona de la şefia PDL Bucureşti şi consideră că „nu demisiile sunt soluţia”, ea afirmând că sunt necesare soluţii pentru reconstrucţia partidului şi pentru electoratul de dreapta. „Orice demisie este un act unilateral, dar eu, Sulfina Barbu, consider că, în analizele pe care le vom face, trebuie să venim cu soluţii pentru reconstrucţia PDL. Avem datoria faţă de electoratul de dreapta din România să venim urgent cu aceste soluţii concrete pentru viitor”, a precizat Barbu.

Întrebată dacă a ştiut despre intenţia Elenei Udrea de a demisiona din fruntea organizaţiei PDL Bucureşti, Sulfina Barbu a spus că nu a ştiut acest lucru. „Nu demisiile sunt soluţia. Este nevoie de soluţii pentru reconstrucţia partidului şi pentru electoratul de dreapta”, a adăugat Barbu.

Raluca Turcan a apreciat că demisia Elenei Udrea din fruntea Organizaţiei PDL Bucureşti reprezintă „o asumare corectă într-un moment în care e nevoie de asumări clare individuale ale eşecului” pentru ca partidul să poată spera să corecteze acest eşec. „O asumare corectă într-un moment în care avem nevoie de asumări clare, individuale ale eşecului pentru a putea spera că vom putea corecta acest eşec până în toamnă”, a comentat Raluca Turcan despre demisia Elenei Udrea.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat că demisia Elenei Udrea de la şefia PDL Bucureşti este „normală”, reprezentând „un gest de responsabilitate politică”.  „Demisia Elenei Udrea e normală. Este un gest de responsabilitate politică”, a spus Cristian Preda.