Preda: Am văzut în trei zile mulţi viteji care să mai sape la PDL. Blaga nu trebuie să plece

Deputatul Cezar Preda a afirmat marţi seara, la România TV, că nu se impune demisia lui Vasile Blaga de la conducerea PDL şi i-a criticat pe "vitejii" care au "săpat" în ultimele zile la PDL şi ARD.

RomaniaTV.net
11 dec. 2012, 21:48
Preda: Am văzut în trei zile mulţi viteji care să mai sape la PDL. Blaga nu trebuie să plece

Întrebat dacă Vasile Blaga ar trebuie să plece din fruntea PDL, Preda a răspuns negativ. „Am văzut în trei zile mulţi viteji care să mai sape la PDL şi ARD (…) Eu nu voi pune o cazma la baza partidului. Îl voi susţine pe Vasile Blaga şi conducerea partidului să facă analiza necesară a acestor alegeri„, a declarat Preda.

Democrat-liberalul a spus că demisia sa din funcţiile de conducere pe care le deţinea în PDL nu poate fi comparată cu o eventuală demisiei a preşedintelui partidului într-un moment foarte dificil pentru pedelişti.

Una e să-şi dea demisia un prim-vicepreşedinte cu rezultate slabe şi alta e să demisioneze preşedintele partidului de opoziţie, opoziţie care e şi aşa firavă„, a apreciat Cezar Preda.

El susţine că analiza rezultatelor de la alegeri trebuie făcute de jos în sus, iar cei care nu au muncit suficient să-şi asume responsabilitatea.

Eu am văzut ce rezultate proaste am obţinut, ce bătaie am luat la Buzău şi am considerat că e cazul să-mi dau demisia din toate funcţiile de conducere din partid. Azi am fost anunţat că am ieşit deputat şi îmi voi face datoria în Parlament, aşa cum prevede legea„, a mai spus Cezar Preda.