Poziţii sexuale pe placul femeilor

Femeilor le place să facă sex, în ciuda miturilor care susţin contrariul. Mai mult, unele doamne şi domnişoare se gândesc la fel de mult la partide de amor fierbinte precum o fac şi bărbaţii. Şi ca o regulă generală: femeile preferă poziţiile sexuale care le oferă plăceri maxime cu efort minim.

RomaniaTV.net
09 mai 2012, 07:49
Poziţii sexuale pe placul femeilor

Femeia deasupra. Această poziţie deschide suficient de multe oportunităţi, dacă nu vă lipseşte fantezia şi dorinţa de a încerca lucruri noi.

Pont pentru această poziţie: Poate fi tentant doar să rămâi întins pe spate şi să te bucuri de sex, însă dacă vrei ca senzaţiile să crească în intensitate, fii mai activ.

Poziţia misionarului se află în topul preferinţelor femeilor datorită potenţialului uriaş de a ajunge la orgasm, fără ca mişcările să creeze disconfort sau să necesite abilităţile unui gimnast.

Pont pentru această poziţie: Cum eşti foarte aproape de urechea ei, nu-ţi fie teamă să-ţi exprimi sentimentele sau să-i spui ce vrei să-i faci. Sigur îi va face multă plăcere.

Soţia pe o suprafaţă plană la nivelul mijlocului tău. Este inca o pozitie in care tu detii controlul. Si cu toate acestea femeilor le place foarte mult s-o incerce intrucat pot ajunge la orgasm cu multa usurinta. Daca in aceste momente te gandesti unde ai putea incerca aceasta pozitie iti oferim cateva optiuni: pe masa din bucatarie, pe masa de toaleta din dormitor sau chiar pe masina de spalat.

Pont pentru aceasta pozitie: Unii barbati ajung repede la orgasm datorita potentialului nelimitat oferit. Tocmai de aceea opreste-te din cand in cand, timp pe care il poti folosi mangaindu-ti si sarutandu-ti sotia pentru a ajunge impreuna la orgasm.

Citeşte mai mult pe Sfatul părinţilor