Poziţii sexuale pe care trebuie să le încerci neapărat!

Dacă luna miere s-a terminat demult în viaţa ta şi eşti plictisit/ă până peste cap de tot ce faci în dormitor cu partenerul tău, e clar că trebuie să iei măsuri urgente: puţină sare şi piper trebuie adăugate vieţii tale sexuale. Fii deschis/ă la nou şi n-o să-ţi pară rău!

RomaniaTV.net
05 sept. 2012, 05:30
Poziţii sexuale pe care trebuie să le încerci neapărat!

Mai jos îţi propunem 10 poziţii sexuale interesante pe care poţi fi tentat/ă să le încerci:

1. Pe scaunul de lemn

Partenerul sta asezat pe scaun, in timp ce partenera il incaleca, sprijinindu-se cu picioarele pe podea, pana cand formeaza cu genunchii un unghi de 90 de grade. O data ce penetrarea are loc, partenera incepe sa se miste inainte si inapoi, in ritmul dorit.

2. În picioare

El ramane in picioare si dupa ce te ridica in brate cu fata la el, tu ii incolacesti talia cu picioarele. El te penetreaza si incepe sa impinga. Este bine sa va sprijiniti de un perete sau de o suprafata tare care opune rezistenta cand va izbiti de ea.

3. Poziţia leneşă încrucişată

Este ideala pentru diminetile lenese, in care amandoi va puteti permite sa mai intarziati in pat. Asezati-va in pozitia lingura, apoi incrucisati-va picioarele: partenera isi pune piciorul intre picioarele lui, iar el isi pune un picior deasupra si dupa penetrare incepe sa se miste inainte si inapoi. Pozitia are avantajul unei penetrari adanci cu efort minim din partea amandurora.

4. Marioneta sexy

Stai cu fata la perete si cu spatele la partener; in timp ce el te dezbraca, ridica-ti mainile la ceafa, deasupra capului. Apoi aluneca usor, pe perete, glisandu-ti picioarele, precum o marioneta. Astfel, el te va penetra pe la spate din aceasta pozitie, pentru care iti trebuie ceva forta si echilibru.

5. În oglindă

Incaleca-ti partenerul, stand cu fata la el; o data ce are loc penetrarea, trebuie sa fiti fata in fata, cu partenerul stand jos. Incolaciti-va reciproc picioarele unul in jurul celuilalt, pana obtineti, practic, o imagine a voastra „in oglinda”. Incepeti sa va miscati astfel incolaciti inainte si inapoi.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro