Poziţii sexuale care îi ajută pe bărbaţi să amâne orgasmul

Nu există bărbat pe lumea aceasta care să nu fi ajuns măcar o dată la orgasm înaintea soţiei sale. În acele momente cu siguranţă că şi-ar fi dorit să ştie anumite trucuri care să-l ajute să întârzie fie şi pentru câteva clipe momentul. Ei bine, anumite poziţii sexuale îi ajută pe bărbaţi să se stăpânească mai bine.

RomaniaTV.net
29 apr. 2012, 07:32
Poziţii sexuale care îi ajută pe bărbaţi să amâne orgasmul

Iată mai jos un top al celor mai bune poziţii sexuale care-i ajută pe bărbaţi să-şi întârzie orgasmul:

Poziţii sexuale # 1: Poziţia misionarului

Cu siguranţă că nu este una dintre cele mai explozive poziţii şi n-ar putea niciodată să candideze pentru titlul „Cea mai bună poziţie din dormitor”. Cu toate acestea, este poziţia cea mai potrivită pentru bărbaţii care doresc să nu aibă orgasm înaintea soţiilor. Bărbatul îşi poate controla mişcările, iar în momentul în care simte că este pe cale să explodeze poate să se oprească câteva clipe înainte să înceapă să se mişte din nou.

Ţineţi minte că în momentul în care ea ridica un picior în aer sau bărbatul îşi ridică puţin corpul atunci senzaţiile vor fi mult intensificate.

Poziţii sexuale # 2: Faţă în faţă

Aceasta este o alta pozitie excelenta care ii ajuta pe barbati sa se controleze. In timp ce barbatul sta in sezut cu picioarele incrucisate, femeia se asaza deasupra – barbatul este cel care controleaza tempoul. Cand ai inceput sa te obisnuiesti cu aceasta pozitie si ai invatat sa te controlezi poti oferi sotiei instructiuni astfel incat sa va sporiti placerea.

Poziţii sexuale # 3: Femeia deasupra

Desi sunt barbati care isi pierd controlul intrucat considera ca nu mai nici un fel de putere in ceea ce priveste manevrele, sunt si barbati care gasesc foarte confortabila aceasta pozitie. Insa lasand sotiei controlul tu te poti focusa mai bine pentru a amana orgasmul. Orice gand care te ajuta sa te controlezi pana cand ea va ajunge la orgasm este bine venit.

Citeşte mai mult pe Sfatulparintilor.ro.