POZE ŞOCANTE din dormitorul lui Michael Jackson după moartea lui GALERIE FOTO

Moartea starului pop, Michael Jackson, a venit ca un şoc pentru lumea întreagă, puţini apropiaţi ştiind de probleme lui cu medicamentele. În timp ce procesul privind moartea lui accidentală este în desfăşurare, au apărut diferite dovezi care au fost eliberate de poliţia din Los Angeles.

12 iun. 2013, 10:08

Pozele ilustrează dormitorul starului unde acesta a decedat, răvasit şi plin cu sticle cu medicamente.

dormitor
Citeşte şi Michael Jackson şi-a prevestit moartea, dar nu şi modul cum va sfârşi

Pe o parte din mobilier se pot observa diferite potrete ale unuor bebeluşi împreună cu o poză mică a actorului Charlie Chaplin.
poze bebelusi
Noul set de poze a apărut ca urmare a unui email trimis de directorul companiei de producţie a starului, unde acesta îşi arată îngrijorarea faţă de tratamentele la care Michael Jackson a fost supus de către dermatologul său.

Randy Phillips, directorul companiei de producţie, a declarat că email-ul a fost un răspuns la factura imensă de 48.000 de dolari, pe care managerul lui Michael a primit-o de la doctorul acestuia, Arnold Klein.

Citeşte şi

„Ne-a speriat de moarte din cauza medicamentelor pe care i le injecta lui Michael”, a declarat Phillips.

medicamente

Tratamentele includeau numeroase injecţii cosmetice, cum ar fi cele cu botox, precum şi alte medicamente neidentificate, a spus Phillips, citat de dailymail.co.uk.

Citeşte şi