Povestea BĂTRÂNULUI de 74 de ani care se va însura cu un ANIMAL: Promit să nu fac SEX cu EA

Un bătrân de 74 de ani din Brazilia a creat controverse în oraşul natal, după ce a declarat că se va căsătorii cu una dintre caprele pe care le are în ogradă. Cu toate acestea, el a promis că nu va recurge la gesturi sexuale cu animalul.

06 sept. 2013, 17:22

Aparecido Castaldo, un bătrân de 74 de ani din Jundiai, un oraş din apropierea de Sao Paulo spune că ia în serios nunta sa cu Carmelita, o capră, ce urmează să aibă loc în data de 13 octombrie, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi PEDEAPSĂ CRUNTĂ: Un bărbat este forţat de autorităţi să se ÎNSOARE cu o CAPRĂ

Inedit este faptul că bătrânul a promis că nu va face sex cu animalul, chiar dacă urmează să îi fie partener pentru restul vieţii lui. Mai mult, erbivora urmează să aibă o nouă rochie de mireasă, după ce pe prima a mâncat-o. Fostul cioplitor de piatră are deja opt copiii şi a găsit numeroase motive pentru care căsătoria cu un animal este mai eficientă decât cea cu o femeie.

Citeşte şi Unui bărbat i-a fost interzis accesul în TOATE FERMELE din ŢARĂ, după un gest de NEIERTAT

Ea nu vorbeşte şi nu vrea bani. Când cineva îmi spune că fac ceva rău îi răspund că o capră nu vorbeşte, nu cere bani pentru cumpărături şi nu rămâne gravidă„, a declarat bătrânul care recunoaşte că este îndrăgostit de animal de peste doi ani.