Povestea bărbatului cu DORINŢE BIZARE, arestat de două ori pentru aceleaşi practici SEXUALE ciudate

Un american din Texas a reuşit să uimească autorităţile după ce a fost arestat de două ori pentru aceleaşi practici sexuale bizare, după ce a fost filmat în timp ce făcea sex cu calul fermierului pentru care lucra.

04 iul. 2013, 19:46

Cirilo Castillo, numit şi Violatorul de cai, a intrat la închisoare după ce a fost surprins pe o cameră de supraveghere în timp ce molesta un cal. Inedit este faptul că tânărul nu este la prima tentativă de acest fel, petrecând o bună perioadă de timp în penitenciar pentru aceeaşi infracţiune, potrivit The Sun.

Citeşte şi Un PREOT i-a cerut favoruri SEXUALE unui băiat de 7 ani pentru a-i asigura bunicului un loc în RAI

Muncitorul obsedat sexual s-a întors la fermă, după ce cu doar trei luni în urmă fusese condamnat pentru cruzime faţă de animale. Posesorul Nadiei, calul agresat în repetate rânduri, a instalat o cameră de supraveghere după ce a realizat că anumite lucruri nu sunt în regulă în grajdul unde era ţinută cabalina. Ulterior, el a predat filmarea poliţiei, bărbatul fiind arestat imediat.

Tipul ăsta este inofensiv, cu excepţia cailor. Nu pot să ignor acest lucru şi să îl las să se desfăşoare în continuare. Poate îl putem ajuta să găsească un ajutor, orice putem face, vom face„, a declarat şeriful micului orăşel unde a avut loc incidentul.

Citeşte şi Cel mai PERVERS GINECOLOG prezbiterian: Vezi ce le făcea PACIENTELOR venite la control

Cu toate că statul Texas nu are legi împotriva bestialităţii faţă de animale, Castillo poate fi acuzat de încălcare a proprietăţii şi de cruzime, dacă animalul a fost lezat.