POVESTE TULBURĂTOARE în Oneşti: Doi BEBELUŞI, SCHIMBAŢI din greşeală la NAŞTERE VIDEO

Două mame din oraşul Oneşti au trăit coşmarul vieţii lor, după ce timp de o lună fiecare a crescut la sân bebeluşul celeilalte. Copiii lor au fost schimbaţi, din greşeală, la naştere de angajaţii spitalului, informează România TV.

20 iun. 2013, 20:18
POVESTE TULBURĂTOARE în Oneşti: Doi BEBELUŞI, SCHIMBAŢI din greşeală la NAŞTERE VIDEO

Drama teribilă a început pentru cele două femei la Spitalul Municipal Oneşti. În luna mai, au adus pe lume, în acelaşi salon, doi băieţi de trei kilograme fiecare. După câteva zile au plecat liniştite acasă. Bucuria naşterii unui prunc a fost înlocuită rapid cu îndoieli ucigătoare. Asta după ce una dintre mame a descoperit că bebeluşul pe care l-a dus acasă avea trecut un alt nume pe brăţara legată în spital.

Pe 21 mai am aflat că are brăţara de Neaga, un alt nume decât Ştefan. Mi-au zis doctorii 99 la sută seamănă cu tine nu vezi că-i blond?„, a spus una dintre mame.

Au urmat nopţi nedormite şi zile chinuitoare. Femeia a cerut mai multe teste ADN. Rezultatele venite după o lună au arătat că mama a crescut la sân copilul altei femei.

Eu m-am ataşat de el că pe el l-am văzut prima dată. Nu ne putem imagina o asemenea eroare. Mi-am închipuit că ăsta o să fie rezultatul, că el o să fie copilul meu„, a spus cealaltă mamă.

Pe treptele spitalului a urmat un moment sfâşietor pentru cele două mame. Femeile au făcut schimb de bebeluşi.

Cei de la spital îşi cer scuze pentru tot. Nimic însă nu poate şterge cu buretele calvarul trăit timp de o lună de cele două mame.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz. Angajaţii care au greşit riscă să fie daţi afară şi să suporte costul testelor ADN, care se ridică la zeci de mii de lei.

Citeşte şi Cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ştie orice mamă la început de drum