Poţi slăbi la orice vârstă: La peste 50 de ani a reuşit să scape de 86 kg FOTO

Janne McNeill a urmat diete toată viaţa ei, încă de la 14 ani, deşi atunci avea o greutate normală pentru vârsta ei. În timp, din cauza curelor de slăbire urmate în mod greşit, femeia a ajuns să cântărească 169 de kilograme.

RomaniaTV.net
28 mart. 2013, 14:05

„Când m-am logodit am reuşit să ajung până la 121 de kilograme pentru a putea să încap în rochia de mireasă pe care mi-am dorit-o. Am rămas la această greutate până când soţul meu a început o dietă bazată pe lichide pe care am urmat-o şi eu. Din păcate, din cauză că nu mestecam am început să consum foarte multe shake-uri, iar asta a avut un efect de yo-yo asupra greutăţii mele”, a declarat Janne McNeill, în vârstă de 58 de ani, pentru Huffington Post.

Citeşte şi Pierzi 10 kg în 21 de zile: Descoperă dieta cu lichide

Momentul în care a decis să-şi schimbe viaţa a fost deteriorarea stării sale de sănătate: suferea de diabet de tip II şi avea probleme cu inima.

Ulterior, Janne s-a înscris într-un program de dietă denumit Slimming World care a ajutat-o să îşi schimbe obiceiurile alimentare şi, cel mai important, viaţa.

Citeşte şi Ce actriţă arată DEMENŢIAL în costum de baie, după ce a slăbit 10 kg FOTO

„Programul îmi permitea să consum paste, cartofi, ouă, fructe şi legume, iar datorită faptului că nu interzicea nimic, ci doar oprea combinarea anumitor alimente, nu m-am simţit niciodată înfometată”, a povestit femeia, care în decursul a trei ani, a reuşit să slăbească 86 de kilograme.

După ce a ajung la 83 de kilograme cu ajutorul acestei diete, Janne McNeill spune că este mai sigură pe ea şi a scăpat de complexul de inferioritate de care suferă aproape toate persoanele supraponderale.

Citeşte şi O metodă inedită pentru a slăbi: Doi soţi au scăpat de kilograme cu ajutorul unui joc video FOTO

„Cel mai importat este să primeşti sprijin şi să fii motivat în mod regulat cu ajutorul unor sfaturi practice. Nu trebuie să te pedepseşti pentru fiecare kilogram pe care îl pui la loc chiar dacă urmezi o dietă, ci trebuie să sărbătoreşti cele câteva zeci de kilograme pierdute în timp”, recomandă Janne.

Citeşte şi Era prea GRASĂ pentru a-şi ridica fetiţa. Dieta cu care a slăbit 57 de kg FOTO