Porumboiu şi-a făcut cadou un antrenor, de ziua lui. Hizo, gata de a 4-a revenire la Vaslui

Viorel Hizo este aşteptat să semneze un contract cu FC Vaslui, joi, chiar în ziua în care Adrian Porumboiu împlineşte 62 de ani. Hizo a mai antrenat gruparea moldoveană în trei rânduri, în perioadele 2006-2007, 2008 şi 2010-2012.

RomaniaTV.net
27 sept. 2012, 12:18
Porumboiu şi-a făcut cadou un antrenor, de ziua lui. Hizo, gata de a 4-a revenire la Vaslui

FC Vaslui a suferit două înfrângeri în ultimele patru zile, iar dacă după cea din campionat, de la FC Braşov (scor 1-2), patronul Adrian Porumboiu l-a demis pe antrenorul Marius Şumudică, după eliminarea ruşinoasă din 16-imile Cupei României, în faţa lui FC Botoşani (scor 0-1) el s-a lansat într-un extrem de dur la adresa fostului tehnician, pe care îl acuză că a distrus echipa.

M-am luat eu ca prostul după cineva care mi-a spus să-l schimbăm pe Agusto Inacio şi să-l aducem pe unul care nu ştia altceva în afară de «să moară mama». Aşa îmi trebuie acum. Şumudică m-a lăsat într-un rahat din care nu mai pot scăpa, sper să o fac joi, cînd e ziua mea şi poate să stropesc cu puţină şampanie şi mă curăţ„, a spus Porumboiu la GSP TV.

Chiar în ziua în care împlineşte 62 de ani, acesta intenţionează să numească antrenorul de la care speră să readucă Vasluiul pe linia de plutire. În acest sens, el l-a contactat pe Viorel Hizo, care ar urma să semneze joi seara un contract cu formaţia moldoveană.

Ar fi al patrulea mandat al lui Viorel Hizo la FC Vaslui, acesta mai antrenând echipa în perioadele 2006-2007, 2008 şi 2010-2012.