Pora, jignită urât de Becali, a părăsit emisiunea în direct VIDEO

Gigi Becali a insultat-o pe Andreea Pora, în timpul unei emisiuni în direct la România TV, comparând-o cu o "ciocănitoare".

RomaniaTV.net
13 nov. 2012, 19:12
Pora, jignită urât de Becali, a părăsit emisiunea în direct VIDEO

Într-o intervenţie telefonică la România TV, Gigi Becali a făcut-o „ciocănitoare” pe jurnalista Andreea Pora, invitată în emisiune.

„Nu intru eu acum în discuţie cu Andreea Pora. Becali, cu ciocănitoarea Pora. Ea este ciocănitoarea Woody„, a spus Becali.

„V-am spus dinainte că nu doresc să am nici o discuţie cu domnul Becali şi că o să plec din emisiune. Nu vreau mahala de Ferentari aici, nu vreau ridicat de poale în cap, nu mă interesează persoana domnului Becali”, a spus Andreea Pora. 

Întrebat ce ar face dacă ar fi numit ministru într-un viitor cabinet, după alegeri, Becali a spus că „ar dezvolta piaţa de ciocănitoare„. „Aş face multe colivii pentru ciocănitoare”.

„Atât îl duce capul. Îl scoateţi din emisiune? Ori încetează cu mahalaua, ori am plecat”, a răspuns aceasta.

Patronul Stelei a continuat cu jignirile, iar Andreea Pora a plecat din studio, în timpul emisiunii.

Nu e prima dată când Gigi Becali jigneşte partenerii de discuţie, mai ales când aceştia sunt femei. De altfel, candidatul la parlamentare din partea PNL a declarat la un moment dat că el nu va intra în dezbatere cu femei şi să nu mai fie chemat în emisiuni alături de ele.

Pe de altă parte, tot Gigi Becali a spus, cu altă ocazie: „Iubesc femeile, le respect, le protejez. Nu mă cert cu femeile. Nu pot„.
 
Într-o emisiune recentă, Becali a apelat-o pe Monica Tatoiu cu „Monicuţa”. „Monicuţa sunt, eventual, pentru soţul şi mama mea şi prietenii mei. (…) Sunteţi mitocan în comportamentul faţă de femei. Le recomand femeilor din sectorul 6 să nu vă voteze”, a reacţionat Monica Tatoiu.