Popeye Marinarul există în realitate! Vezi cine este şi cum arată

Popeye cel adevărat are cei mai mari bicepşi din lume, dar nu i-a "crescut" cu spanac, pentru că, din păcate, este alergic la acest aliment.

RomaniaTV.net
01 apr. 2013, 13:17

Moustafa Ismail are 24 de ani, este egiptean şi a intrat în Guinness World Record cu cei mai mari bicepşi din lume. „Big Mo”, aşa cum i se mai spune, este în stare să ridice cu braţele lui şi un urs grizzly (dar anesteziat, pentru a nu se lua la trântă cu animalul) de talie mijlocie, scrie Daily Mail.

Când era mic, Moustafa era gras. Când l-a văzut pe Arnold Scwarzenegger, s-a luminat şi a început să îşi transforme grăsimea în muşchi puternici. După ce a intrat în Cartea Recordurilor, „Big Mo”  şi-a căpătat şi porecla de „Popeye cel adevărat”, adică Popeye din viaţa reală.

De îndrăgitul personaj din desene animate îl deosebesc însă anumite lucruri. De pildă, „Big Mo” nu şi-a crescut muşchii de oţel cu spanac, pentru că are alergie la acest aliment. Şi nici nu se omoară cu verdeţurile. I-a crescut cu carne. El a spus că îi place carnea de pui şi cea de vită, dezvăluie Daily Mail. 

Popeye cel adevărat a părăsit oraşul său natal din Egipt, Alexandria, în 2007, când a venit în Statele Unite, ca bodybuilder. Trăieşte acolo împreună cu soţia lui în vârstă de 30 de ani. Spune că este primul egiptean care a intrat în Cartea Recordurilor.

Fizicul său incredibil l-a făcut să fie admirat în toată lumea şi invitat într-o mulţime de ţări străine, pentru ca lumea să îl cunoască mai bine. Şi bărbaţii, şi femeile abia aşteaptă să îi pipăie muşchii. S-a obişnuit cu asta şi are răbdare să stea de vorbă cu oricine este curios şi îi cere păreri şi sfaturi. Aşa i-a inspirat pe mulţi şi i-a determinat să intre măcar o dată pe săptămână într-o sală de gimnastică. Are şi critici, care susţin că muşchii lui nu ar fi naturali, ci „făcuţi”, dar el neagă toate aceste acuzaţii.

Popeye cel adevărat poate ridica greutăţi de până la 272,5 kilograme. Dar „Big Mo”merge şi la serviciu. Este manager asistent la o benzinărie din Milford (Massachusetts) şi are un program de 70 de ore pe săptămână. În timpul liber, merge la sală.

Popeye egipteanul se trezeşte la ora 5:00 dimineaţa şi se antrenează. El vrea să îşi mărească şi umerii, să fie mai mari decât bicepşii, dar recunoaşte că ar putea fi hidos.