PONTURI DE VACANŢĂ. Unde găsiţi cele mai SPECTACULOASE piscine din lume GALERIE FOTO

Chiar dacă ploile îşi mai fac apariţia din când în când, vara şi-a intrat fără îndoială în drepturi şi mai tot românul visează la vacanţa mult aşteptată. Vă propunem în cele ce urmează să vizitaţi, măcar cu puterea gândului, câteva dintre cele mai spectaculoase piscine din lume.

RomaniaTV.net
09 iul. 2013, 14:13

Unii şi-au terminat deja concediile, alţii încă le aşteaptă, iar, cu gândul la ce a fost sau ce va fi, vă invităm să vă clătiţi ochii cu câteva dintre cele mai impresionante piscine din lume. Unele sunt în locuri nu tocmai accesibile românului de rând, dar vă propunem şi câteva idei din Grecia atât de vizitată anual de mii de oameni din ţara noastră.

În Chile există cea mai mare piscină din lume şi aparţine hotelului San Alfonso Del Mar. Construirea ei a costat peste 700 de milioane de lire sterline, scrie The Sun şi are o suprafaţă de opt hectare, iar unii chiar se plimbă cu barca pe suprafaţa ei.

Grecia, o destinaţie mult mai accesibilă românilor, are câteva piscine absolut uluitoare, chiar dacă sunt amplasate în hoteluri nu tocmai ieftine.

Este cazul piscinei din complexul Elounda Gulf Villas, din Creta.

Această piscină pare că este amplasată într-un iglu de eschimos, dar se află tot în Grecia şi pare a fi construită în interiorul unei stânci.

Descperă şi Cele mai frumoase piscine din lume FOTO

O privelişte pe care ai putea-o savura o zi întreagă este oferită de piscina infinitului, ce se găseşte în Santorini.

Şi turiştii care ajung în Maldive se pot bucura de piscine amplasate în locuri magice, cum este acest complex de bungalow-uri care şi piscină, dar şi acces imediat la mare.

Tot aici amatorii de lux se pot caza la Huvafen Fushi Resort, unde se pot bucura de o piscină uriaşă şi chiar de mese plutitoare, care oferă un cadru de vis pentru o cină romantică.

Mai jos aveţi o altă piscină a infinitului, din care pare că vei cădea direct în mare, a cărei locaţie certă nu este cunoscută, dar care cu siguranţă se află undeva pe o stâncă. Interesant este că în mijlocul piscinei există un lounge cu baldachin unde turiştii se pot relaxa şi bucura de privelişte.

Piscine în locuri uluitoare se găsesc şi pentru amatorii de munte, nu doar pentru iubitorii mării. Amatorii de schi se pot relaxa după o cursă nebună în apa fierbinte şi să admire crestele înzăpezite.

Unii hotelieri s-au gândit şi la turiştii care ar da orice pentru o baie într-o piscină din care să poată vedea totul de sus, astfel că au apărut piscinele de pe acoperişuri sau cele construite parţial din sticlă. Pentru o astfel de experienţă ai nevoie, însă, de o inimă tare, mai ales dacă piscina este ieşită în afară.