Ponta îl ironizează pe Blaga: O să-l doară mâinile de la cât va vorbi. E greu cu translator VIDEO

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, că pe omologul său democrat-liberal, Vasile Blaga, îl vor durea mâinile la Congresul PPE, de la cât va vorbi cu partenerii săi populari, el apreciind că "e greu cu translator".

RomaniaTV.net
17 oct. 2012, 06:38
Ponta îl ironizează pe Blaga: O să-l doară mâinile de la cât va vorbi. E greu cu translator VIDEO

Ponta a spus că, la nivel european, Congresul PPE este un eveniment important, dar a opinat că, pentru români, va conta lansarea candidaţilor USL.

„Pentru români, evenimentul politic este lansarea candidaţilor USL, pentru că oamenii vor să ne voteze, vor să ştie cine îi va reprezenta în Parlament, mai ales mâine şi eu şi domnul Antonescu vom prezenta principalele idei legate de proiectul nostru de ţară pentru 2012-2016”, a spus Ponta.

„Domnul Blaga ce să prezinte mâine, că o să aibă probleme, o să-l doară mâinile cât o să vorbească cu partenerii – e greu cu translator lângă tine – dar noi mâine trebuie să prezentăm românilor – domnul Antonescu partea care ţine de candidatul nostru la funcţia de preşedinte, iar eu prezint ceea ce ţine de guvernare”, a adăugat Ponta.