Ponta: Lipsa de solidaritate în PNL îl afectează pe Crin, nu pe mine VIDEO

Victor Ponta afirmă că atacurile care vin din partea PNL prin intermediul lui Sorin Frunzăverde, Sorin Roşca Stănescu şi Ludovic Orban îl vor afecta pe Crin Antonescu în perspectiva apropierii alegerilor europarlamentare. "Acest gen de lipsă de solidaritate îl afectează pe Crin, nu pe mine", a precizat premierul, duminică seară, la România TV.

RomaniaTV.net
21 apr. 2013, 17:45
Ponta: Lipsa de solidaritate în PNL îl afectează pe Crin, nu pe mine VIDEO

„Faptul, nu că sunt mai dezorganizaţi, ci faptul că nu sunt solidari, îi costă pe cei din PNL. Raportul PSD-PNL e aproape 2-1.  Eu m-am uitat, oamenii spun «dom’le, dacă sunteţi împreună la guvernare nu se poate ca nişte penelişti să critice guvernarea, plecaţi de la guvernare dacă nu vă place». Deci, genul ăsta de joc … eu cred că declaraţiile domnului Frunzăverde, Orban, Roşca Stănescu trag în jos PNL. Inclusiv pe domnul Antonescu îl pot afecta. Roşca Stănescu vrea să se bată cu SRI, domnul Frunzăverde nu ştiu ce treabă are. Acest gen de lipsă de solidaritate îl afectează pe Crin, nu pe mine. Contează foarte mult pentru PNL cu ce scor va fi al doilea partid la europarlamentare. Cred că e important să aibă un scor cât mai bun”, a declarat Victor Ponta.

Potrivit premierului, atacurile venite din tabăra liberală nu sunt deranjante atât timp cât nu sunt susţinute de către conducerea PNL.

CITEŞTE ŞI: Ponta, atac dur la Blaga: E un loser. Va lua bătaie în continuare. La PDL, numai loseri de profesie

„Când aceşti indivizi vor fi încurajaţi de alţii, atunci o să discutăm în USL. Deocamdată sunt de capul lor. Nu sunt dispus să guvernez în doi, dar de unul singur”, a adăugat prim-ministrul, subliniind că tabăra social-democrată nu doreşte renunţarea la alianţa cu liberalii.

„Exclud categoric vreo intenţie, dorinţă, sau acţiune a PSD în sensul ruperii USL. Noi nu vrem să rupem USL. Până în 2016, nu”, a precizat Ponta