Ponta: Îl invidiez pe Crin pentru luxul de a face ce gândeşte. Eu nu puteam lipsi de la Cotroceni

Victor Ponta a precizat miercuri seara la România TV că îl invidiază pe liderul PNL Crin Antonescu pentru "luxul de a face ceea ce gândeşte". Premierul a făcut referire la faptul că preşedintele Senatului a preferat să nu fie prezent la Cotroceni cu ocazia învestirii în funcţia de ministru a lui Raed Arafat.

RomaniaTV.net
07 nov. 2012, 18:26
Ponta: Îl invidiez pe Crin pentru luxul de a face ce gândeşte. Eu nu puteam lipsi de la Cotroceni

„Din punct de vedere politic îl invidiez pe Crin pentru luxul de a face exact ceea ce doreşte. Eu nu puteam lipsi la învestirea unui ministru din cabinetul meu. La ceremonia din această seară nu îmi doream să vină, însă îmi doresc ca domnul Antonescu să fie Preşedintele Roniei şi eu prim-ministru. Nu am simţit în niciun moment do lipsă de solidaritate a domnului Antonescu şi cred că nici el faţă de mine”, a declarat Victor Ponta.

Conform premierului, zvonurile privind divergenţele pe care le-ar avea cu liderul liberal sunt doar jocuri ale democrat-liberalilor, Ponta făcând o referire istorică:

„Se tot rupe USL de doi ani. A fost singura speranţă a PDL. Aşa spera şi Hitler să se certe ruşii cu americanii. S-au certat, dar după încheierea războiului”.