Ponta, despre „nava la cheu”: N-am competenţe în domeniul maritim. Eu sunt cu maşinile, cu copilotul

Victor Ponta a afirmat, luni, vizavi de declaraţiile preşedintelui referitoare aducerea "navei la cheu, în port sigur", că nu are competenţe în domeniul maritim. Premierul a precizat că România beneficiază de stabilitate fiscal-bugetară, subliniind că ţara are un potenţial în energie şi agricultură.

RomaniaTV.net
29 apr. 2013, 10:12
Ponta, despre „nava la cheu”: N-am competenţe în domeniul maritim. Eu sunt cu maşinile, cu copilotul

„N-am competenţa în domeniul maritim. România având o stabilitate fiscal-bugetară, o bună credibilitate, de la începutul anului de împrumutăm mai ieftin… Mi se pare ridicol să mă compar cu guvernul Boc. România este stabilă, are un trend pozitiv. E într-un context dificil pentru că în regiune lucrurile merg pe negativ. Avem un mare potenţial: energia şi agricultura unde veştile sunt foarte bune. În acest an lucrurile vor arăta bine, deci avem şanse foarte bune. Că e nava la cheu… nu mă pricep foarte bine. Eu sunt cu maşinile, cu copilotul, mă pricep la alte lucruri”, a precizat, luni, Victor Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a ţinut să mulţumească vineri Guvernelor conduse de Emil Boc, Mihai-Răzvan Ungureanu şi Victor Ponta pentru situaţia în care se află România, în prezent, din punct de vedere economic. „Nava e la cheu, în port sigur” a spus şeful statului, referindu-se la situaţia economică a României.