Ponta: Dacă treaba preşedintelui e bona mea, sunt mâhnit. Eu respect funcţia de premier

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi seară, la România TV, că atacurile lansate de preşedintele Băsescu la adresa sa pe tema vacanţei din SUA sunt neîntemeiate, mai ales că aceasta nu s-a făcut "pe bani publici". Totodată, primul ministru a apreciat că este "ridicol" ca şeful statului să îşi facă griji pentru bona copiilor săi.

RomaniaTV.net
13 aug. 2013, 18:50
Ponta: Dacă treaba preşedintelui e bona mea, sunt mâhnit. Eu respect funcţia de premier

„Am fost în concediu în America, lucru pe care l-am anunţat din urmă cu două luni. Am plecat cu familia, cu cei doi copii şi cu Daciana, care sunt foarte importanţi pentru mine, într-un loc în care am avut telefonul închis, nu am citit presa, m-am întors mai odihnit. A fost şi bona cu noi, dar să aud că preşedintele României se ocupă de bona mea, înseamnă că ori bona, ori preşedintele are o problemă. Această vacanţă m-a făcut foarte fericit, pentru că eu cu Daciana şi copiii stau de Crăciun şi de Paşte. Doi, nu am fost pe bani publici în vacanţă, în timp ce preşedintele stă la Neptun pe banii dumneavoastră. Despre doamna Udrea, îi doresc să aibă un soţ, copii şi atunci poate va înţelege”, a spus premierul Victor Ponta, la România TV.

„Care-i treaba preşedintelui? Bona mea. S-o verifice (dacă este în legalitate – n.r.). Dacă el se pune la nivelul bonei mele şi al unui extremist maghiar înseamnă că influenţa revenirii doamnei Udrea e extrem de negativă. Avem nevoie de un preşedinte care să se comporte ca un preşedinte. Indiferent ce vor face preşedintele şi doamna Udrea, eu vreau să-mi păstrez funcţia de prim ministru şi să o respect. Sunt mânhit dacă preşedintele se coboară la nivelul bonei mele şi a lui Vona Gabor”, a precizat primul ministru.